06 juni, 2009

Middag

Tänk om jag fått njuta av den här maten när den var nygrillad istället för 4 timmar senare. O tänk om min trea i traven kunde ha varit det jag var mest missnöjd med idag.
hästfan är kvar på tävlingsplatsen. Ska ägna hela jävla dan åt o lastträna i morgon när Annica rider final.
bra ridet idag Annica! I morgon går hon ännu bättre!
kram Madde, inte alls nöjd med hur den här dagen slutade

7 kommentarer:

  1. Stackars dej. vet hur det känns när märrar sätter sig på tvären, tur att du kunde lämna henne där och ta nya tag i morgon. Behöver du hjälp, så säg till. I värsta fall kan du banka och skrika åt mig istället för Freja, man kommer ju ingenstans med ilska när de sätter den sidan till. Trist att det inte gick så bra på tävlingen. Blir det Örnäs nästa?

    SvaraRadera
  2. Ops, Mats mejl är öppet, men det är Eva som talar *fniss*

    SvaraRadera
  3. *hihi* Jag vart lite förvånad och tänkte gud så gullig han är din karl ;) Det är han ju säkert förståss också... Men jag blev lite förvånad ändå :P

    Näe, blir inte örnäs, har funderat på Gladur, eller, jag funderade i alla fall idag innan jag försökte lasta hem hästjävlen... :S

    SvaraRadera
  4. Ni hade iaf en galopp som slog det mesta! Den var helt otrolig, så grymt häftig!! Solbrända jag finns ju på plats imorn, så om mitt knallröda fejs inte skrämmer Freyja så hjälper jag till om det behövs oxå =) Det vet du!
    Kraaaaaam!

    SvaraRadera
  5. humm.... trött kan man bli på dem. Tur att du är 10 ggr envisare, jag tycker iallafall att ni var as snygga!!! :)

    SvaraRadera
  6. Trist med lastningen Madde, men håller med Ammi, såg er galopp från uppvärmningen och den var kanonfin, som i uppförsbacke och allt precis som det ska va' :)

    SvaraRadera
  7. Vad gulliga ni är... Jag försöker fokusera på den där 6'an så känns det lite bättre :)

    SvaraRadera