18 november, 2008

Frankfurt - Del Astrött (7)

Jag ångrar mig, ta er inte förbi den sega första tredjedelen av boken. Läs den inte om du inte har kopiöst mycket tid - och gärna sovmorgon dagen efter.

Jag köpte den på flygplatsen på vägen ner, ca 550 sidor. Tänkte att det lär ju räcka hela veckan. Så, jag läste lite på planet i söndags sen öppnade jag boken igen när jag la mig i badet vid 21 tiden.

Jag brukar ju normalt somna i böcker, så jag såg det som riskfritt o lägga mig i sängen o läsa. Det skulle jag aldrig ha gjort. Klockan 04:05 hade jag läst ut boken och släckte äntligen lampan.

Behöver jag säga att jag är intilldöden trött idag?

Hotellet har iaf den bästa servicen ever! Jag frågae om jag kunde få med mig en kaffe på väg till jobbet. Dom hade inga pappmuggar men tjejen jag frågade sprang ner i källaren o letade.
När hon kom tillbaka med en mugg sa hon "thank you for waiting..." Mitt enda logiska svar i det här blev "Thank YOU for running!" (hon hade uppenbarligen sprungit i trapporna...

Så, klockan har precis passerat 9, efter 3½ timmes sömn är jag nu inne på min tredje kaffe, var av i alla fall de tre första smakade kaffe - på riktigt. Det här blasket vill jag inte kalla kaffe :/

Nu dags att jobba lite!

Kram!

2 kommentarer:

  1. Oj oj... då ska jag inte läsa den boken ;)

    Men du, guuud vad gulligt av henne, det är service!!!

    SvaraRadera
  2. Hahaha du är inte klok! Hur orkade du, jag tvivlar på att en bok kan vara SÅ bra ;o)
    Låter som ett himla trevligt hotell :)

    SvaraRadera